Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så många underbara kontakter, så många fina människor jag har fått äran att möta. Här på poeter.


Jag vet var människorna finns

Ni
allihop

hör ni mig nu

Jag vill ropa
så ni

H Ö R

hur underbara

ni är

ni fantastiska diktarvänner
här på poeter.se
för ni vet väl
att utan
er
hade
jag gått
under jorden
och tagit mina ord
med mig och vem vet
om
de eller jag
någonsin mer
hade fått se ljuset

att
det fanns

många
underbaringar
här

poeter.se

hade jag ju
ingen
aning

om




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-29 16:02



Bookmark and Share


  Erik L
Jag kan väl egentligen bara instämma i vad du skriver - och inte minst tacka för alla lovord och för allt stöd du själv har givit!
2008-01-30

  Michaela Dutius
Vilken underbar kärleksförklaring till en underbar sajt!
2008-01-29

    Squire
Väl diktat.
Vackert&sant
2008-01-29

  * Ammi *
ja som man ropar får man svar .. Hallå! och tack för att du delar med dig! kramen
2008-01-29

  KristinaE
.. men visst är det härligt att veta!!
2008-01-29
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP