Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En känsla så varm och harmonisk likt en sommarkväll i juli.


när regnet kysser marken

Krama dig hårt och älska dig i natten
Svettas tillsammans under stjärnorna
Omöjliga att separera in i evigheten

Skrika högt skulle jag vilja
Som aldrig förr slita ut mina stämband
Som aldrig förr väcka det tysta i natten

Ge dig löften om allt vackert
Aldrig bryta dem aldrig såra dig
Visa dig ömhet du ej visste existerar

Visa tillit inte skämmas
Tala i tungor
Blotta mitt liv för dig
Förenas som himmel och jord
När regnet kysser marken




Fri vers av caasandra
Läst 420 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-29 21:54



Bookmark and Share


  Sadhistory
Fantastiskt vackert. Och just dom här raderna kunde jag inte låta blir att njuta av lite extra \"Visa dig ömhet du ej visste existerar...
.Visa tillit inte skämmas\"
2008-02-04

  Freeman
Härligt att få bli den allra första att kommentera denna dikten...älskar din rubrik, och resten uppfyller alla önskemål man kan ha av en kärleksdikt...underbart!
2008-02-03
  > Nästa text
< Föregående

caasandra
caasandra