Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bergochdalbana, marijuana och medievana.



Upp och ned som en jävla berg och dalbana.
Allt kroppen vill ha är en enda liten drink.
Eller bara ett litet jävla bloss och allt skulle bli bättre.
Bergochdalbana, marijuana och medievana.
Sprit har dock alltid frestat mer.
Redbull och vodka eller bara rent.
Det är schizofrent.
Mitt svar på allt är absolut.
Det är akut.
Ge mig absolut.
Jag gjorde fel beslut.
Jag har sett detta förut.
Dåliga rimm.
Narkotikasnut.
Sexualdebut.
Psykoterapeut.
Ge mig en flaska ren sprit.
För det finns inget facit.
Parasit.
Eremit.
Sluta döma.
Sluta leka kurragömma.
Ge mig en flaska absolut.
Så ska jag hälsa dig med salut.
Absolut.


KOMMENTERA & chockera, ska jag radera ?




Fri vers av travellers guide to nowhere
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-29 22:27



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Neeeeej, dont touch the trigger, häller upp,
häller upp Absolut. Andas i texten, stinker
kickar, hakar på och Hör pulsen slå som
fan här. Tic tic tic tic tickar i orden
2008-01-29
  > Nästa text
< Föregående

travellers guide to nowhere