Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ironisk bieffekt utan intag av alkohol


Lyckorus

igår var jag så fantastiskt lycklig
jag sprudlade och min kropp var
som mousserande vin

jag log med världen och allting
kändes som det skulle
helt totalt

Hela eftermiddagen gick åt till att
le andas och sjunga
Jag kunde inte somna utan spred kärlek
över kvarteret
över staden och världen

Kände ni?

 

Imorse vaknade jag efter en orolig sömn med
huvudvärk
fortsatte att le och tänkte

 

Är det resultatet som blir när man är lycklig?




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 325 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-29 23:31



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Ja kanske, eller den kanske kom när psyket bromsade. Paradoxalt nog verkar det som om vi behöver vänja oss vid gränslös lycka. Härligt upplyftande diktande och leverne.
2008-02-09

  Måna N. Berger
Lyckorus kanske också kan ge baksmälla? Men det var det värt! :)
2008-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson