Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reality...

Two things seperate me from reality,

one is the hope that keeps me believe,
the other the pain you ones gave me...




Fri vers av Michel Sezer
Läst 348 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-29 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michel Sezer