Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När lusten att skriva liksom bara försvann.......


Oredigt

 

 

I timmarnas nyskapande oreda

orden som tidigare kommit

måste nu nogas förbereda

Lusten

glöden

tycks ha blivit fördriven

som skepp förlist på öde hav

 

Utan att ha framtiden klar

ter sig tiden stillsamt förfluten

Där nästa dag

är allt man har kvar

 

Obeslutsamt ett första kliv

mot osäker outstakad mark

 

Vi får se vart stigen leder

 




Fri vers av nettizen
Läst 298 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-30 08:03



Bookmark and Share


  Rosen VIP
tycker alltid inspiration kommer vid nattvila..och som bortblåst i morgontimma..nja..lusten att skriva verkar som du inte riktigt rår över själv..kommer bara..
bra beskrivet!
2008-02-10

  Carola Zettergren
Snyggt beskrivet fast jag tycker nog det kan vara så med fler saker i livet....
BRA POETAT!!!!
2008-02-09

    ej medlem längre
Precis så känner jag. *kramar om* Min älskade vän... Jag vandrar så försiktigt nu, rädd att skrämma bort skrivarlusten igen. Du beskriver känslan så väl...
/Lena
2008-02-05

  Michaela Dutius
Diktarens dilemma i berörande dikt
2008-02-02

  Thommy
Hur frustrerande kan det inte vara när orden inte infinner sig, känns så väl igen.
2008-01-31

  glittertindra
det går upp och det går ner på kreativitetens vågade, oändliga hav
2008-01-30
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen