Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag känner jag faktiskt för att skriva en jätte lång jobbig obegriplig obetydande titel så att du f


Allergisk mot pilen som träffade mitt hjärta
Kommer jag att dö nu?
Drunknar i mina tårar
Kommer jag att dö nu?
Kvävs av min kärlek
Kommer jag att dö nu?

Om jag inte får dig
Kommer jag någonsin att leva?




Fri vers av anoonym
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-30 18:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Visst kommer du att leva.
Jag lovar dig.
2008-01-30

  prinscess VIP
sorglig
2008-01-30
  > Nästa text
< Föregående

anoonym
anoonym