Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagar i dimma

jag kan inte
äta
tala
eller sova

hungern distraherar mig
min röst är hackig och svår
sova hade gått om jag kunnat somna

när jag bara kan tänka och gråta

tänka på dig
gråta över dig
och sakna dig mer än jag någonsin kunnat föreställa mig









Övriga genrer av fakeheaven
Läst 305 gånger
Publicerad 2008-01-30 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fakeheaven