Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag älskar dig


allt är bara blurr


hoppas på att du ännu en gång ska bli min
jag känner inte igen den sårade som nu bor innanför mitt skinn

tar över allt jag har och gör
bara förstör

känns bara som en gnista
men det bränner mig inne
jag är nu död tills jag börjar leva igen

jag får kämpa



för jag kan bara leva när jag har dig






Fri vers av fakeheaven
Läst 302 gånger
Publicerad 2008-01-30 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fakeheaven