Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stanna hos mig

och nu är tiden nog här
tiden att lämnas ensam kvar bara sådär

jag antar att du har hittat någon som är bättre än mig
ja, helt enkelt någon som liknar dig

men FAN varför just nu?
och FAN varför just du?

känslorna väller ut
de vill bara inte ta slut

för jag klarar inte att leva utan stödet från dig
som alltid funnits här och stöttat mig

eller skratten, bråken; allting som var VI
det är nu förbi

men FAN varför just nu?
och FAN varför just du?




Övriga genrer av fidelity
Läst 344 gånger
Publicerad 2008-01-30 22:10



Bookmark and Share


  utstött
en jätte bra dikt
2008-01-30
  > Nästa text
< Föregående

fidelity