Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frusna tårar

Tårar från ett stelfruset hjärta
rinner sakta längs hennes kind

Var finns du?

Var finns du som kan tina upp dessa ispärlor?

Hon sitter där i mörkret
Ensam, Skakar, Fryser
Med tårar som bildar isrännor i hennes ansikte
Hon ser snart ut som en av statyerna i hamnen, tänker hon,
och försöker torka bort det som kommer tillbaka
i det som känns som en evighet

Var finns du nu?
Kom!

Få smärtan att försvinna


Och de sista isdropparna föll på stelfrusen mark




Övriga genrer av Mal
Läst 460 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-01-30 23:26



Bookmark and Share


  P-M Lundberg
Ligger bra i sinne och mun, grattis!
2008-08-14

  Bodil Sandberg VIP
Det är sådan här poesi som jag skulle vilja kalla underbart tidlös!!!mycket vacker!!
2008-03-08

  MinnaSofia
bra, riktigt bra..
2008-03-07

  Freeman
Det räcker att läsa rubriken, för att man ska känna din känsla...du har skrivit en otroligt stark dikt om längtan, smärtan, hur det är att vara liten och sårbar, som en kärleksmänniska.
2008-01-31

  Lyckohäxan Enediel
Mycket vacker och stark poesi!
2008-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Mal
Mal

Mina favoriter
Jag Saknar