Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte ödmjukhet

 

Att tro sig veta

bäst och alltid ha rätt är

inte ödmjukhet




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-31 00:56



Bookmark and Share


    Scribble
att tro sig veta inget
och alltid ha fel
är inte ovanligt.
Tack Ulla, för dina fina texter!
Kram till dig,
H.
2008-01-31

  Yvonne
Nej, verkligen inte. Sådana människor är irriterande.
2008-01-31

  Michaela Dutius
Nej verkligen inte- att veta att man inte alltid vet är närmare ödmjukhet
2008-01-31

  LassO
Ligger mycket i det ;)
2008-01-31

    *Zenobia*
men jag tror att Jag vet vad som känns bäst och är rätt för Mig...

vad som är/känns bäst och rätt för Andra måste jag fråga dem om, men ibland vet de inte heller alltid vad som är bäst eller rätt...för dem...och då frågar de Mig...

är Jag osäker frågar jag Andra...
2008-01-31
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP