Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Raska: ursprungsbetydningen är susa - som vinden i löven


Pingst

Grönskan tätnar
rummet slutes
liljan doftar sött.

Eken raskar
asken vaskar
mispeln blommar vitt.

Fåglar kvittrar
klockor klingar
vivor klämtar helg.




Fri vers av vera gade VIP
Läst 606 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-31 07:00

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Vackert skaldat..!
2013-08-30

  isabel louise
glädjefull dikt. tack för vårkänslan.
2008-01-31

  Rachel Roth
härlig, lekfull vårkänsla, blir glad
2008-01-31
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP