Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av diktarvännen LassO.....tack


Vänskapsvers

 

Att vänner prövas uti nöd
det är ju visst och sant

Att vänskap varar intill död
är ståtligt och galant

Trots det kan vänskapen bli skör
om man ej varandra hör
då finns risk att vänskap dör

Men vänskap är ju sann och vis
glömma och förlåta går väl an

Och åter blir allt sådär precis
vänskapslyckligt när man har varann

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 1046 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-31 11:53



Bookmark and Share


    Scribble
Detta är en typiskt varm och
hjärtligt Ulla-text, tack och
kram !
2008-01-31

  Bodil Sandberg VIP
Så vackert och varmt och fint skrivet Ulla!!!!
2008-01-31

  * Ammi *
jättefint skrivet
vänner är vänner, i nöden, visst kan det bli lite kantstött ibland, men riktiga vänner försvinner aldrig
2008-01-31

  Yvonne
Vilken underbart vacker vänskapsdikt med fina rim.
2008-01-31
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP