Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

 




Livgivande

 

ingen naturpoesi

som världen skapat

räcker

för att beskriva skönheten

i utsikten från

mitt fönster

 

havet, detta ständiga

rullar i mäktiga andetag

mot stranden

kraftfullt livgivande sedan begynnelsen

urkraft i varje våg

oändligt

 

så nära mig varje stund

som du

samma kraft av liv

pulserande genom vår

verklighet

som vi lever tillsammans

 

tacksamheten brusar

genom varje uns

av mig

vibrerande varseblivelse

om godhetens rikedom

kärlekens själva mening

 

 

 

 




Fri vers av Donna
Läst 622 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-31 12:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Helt underbart!
Leve havet!
Och framför allt: Leve Han som skapat det!

Havet har följt mig under alla år.
Havet har sköljt mig genom sår och vår.
Havet har satt ett outplånligt spår.
(spontanpoesi, ad lib)
2008-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Donna