Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

 

 




Hemma nu

 

jag är lycklig nu

med dig

har jag funnit min hamn

 

vilande hos dig

i din famn

vet jag att det är så här

det ska vara

 

inga stormar kan hota

seglatsen är säker

också när det blåser

som mest

 

för jag vet

att vi älskar

vet och är trygg

i det

 

så är det menat att vara

man och kvinna

ja är ja

nej är nej

 

omsluten av dig

lever jag

som jag alltid önskat

på riktigt

 

 




Fri vers av Donna
Läst 599 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-31 12:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och allt därutöver är av ondo.

\"Där ja är ja och nej är nej och tvivlet tiger still...\"
2008-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Donna