Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människan


Kräla kraftlös

Krypa bland taggarna

Varelser som aldrig viker

Det är vi

När mörkret kväver

Stannar vi, men stapplar vidare




Fri vers av Lady and the Tramp
Läst 566 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-25 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lady and the Tramp