Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bort, för alltid

Lövet faller ner
Sköljs bort med regnets vågor
Drunknar i mörker




Fri vers av Lady and the Tramp
Läst 527 gånger
Publicerad 2008-02-08 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lady and the Tramp