Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När människor gång på gång uttrycker starka ord, ofta invektiv, så slutar man att lyssna. Ingen bryr sig längre....




Inget svar

 

Nu kom
det en
svada
igen

av
förolämnpningar
och respektlösa
kommentarer

i

det fria ordets
namn
men


kallat
för
något annat
än orden
läsaren
ser

hm
sådana
personer
kanske
inte fäster
någon avsikt
vid sina
egna

ord

orden kanske
inte står
för
något

alls

inget svar
blir den
logiska
konsekvensen

och
inget svar
är ju
också

ett svar




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-31 13:46



Bookmark and Share


    Scribble
Ta det inte så hård, det gör bara ont
att bli sårad, och de förstår själv inte
sina respektlösa kommentarer de skriver.

Du får gensvar med vördnad och en
jätte kram!
2008-01-31

  Yvonne
Just det, inget svar till elakingar är faktiskt också ett svar...
2008-01-31
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP