Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stol(l)igheter



Vilka ben du har
Så välsvarvade

Din rygg, så härligt rak
Stark och skön

Din sits, vem skulle använda den
Om inte jag..
Välvd för min kropp

Gå inte upp i limningen bara
Det funkar så dåligt då

Benen faller isär för vem som helst
Och vem vill sätta (sej) på en stol
Som inte håller ihop..




Fri vers av LassO
Läst 430 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-01 00:23



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Vem har sagt att dikter bara skall handla om hjärta och smärta.....
2008-03-17
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO