Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"Jag vakar över dig ... skickar tankar till dig dag o natt ... sweetface\".


Änglarna är inte långt borta

Gråt inte du ,
Jag väntar här på dig.

Ängeln är aldrig långt borta,
Jag kommer att vaka över dig.

En tid vi ska förlåta,
en tid vi ska finna rum.

Nu när du är borta,
kastar skuggor från det förgångna.

I mina drömmar så hör jag din röst, tillslut.

Jag förlorade dig tidigt,
Dagarna gick så oändligt fort.

men...

Jag kan faktiskt se dig inatt,
i det bleka vinterljuset.

Jag vill alltid vara med dig,
jag är ditt ankare av sorg.

Det finns inget slut på det jag gör,
För jag älskar dig.

Älskar dig till döden skiljer oss åt.






Fri vers av Mysterica
Läst 383 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-01 02:15



Bookmark and Share


  Thurizas
mycket vackert måste jag ju medge=)
2008-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Mysterica
Mysterica