Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A black T-shirt

 

The simplest of things 

a black T-shirt, size S

 

Traces you left behind

for me to find

 

Was it me or you

or the cellphone in between

crying in silence 




Fri vers av Plumflower
Läst 451 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-01 11:21



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Texten berör- och den ger frågor
2008-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower