Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av skam eller av kärlek

 

 

Hjärtats ögonblick av sanning

mitt ögonblick i livet

och själen evigt en

 

av skam

eller av kärlek

 

den tid som alltid är

Mitt ögonblick

och själen evigt en

 

jag själv

 

av skam

eller av kärlek

 

 




Fri vers av korpfjäder
Läst 519 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-01 16:29



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Det här var en riktig djuplodare
med flera tolkningsmöjligheter..
att få frid i sig själv...
kanske...
2008-02-13
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder