Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Goda minnen ska vårdas.....Älskade människor ska hedras.....


Goda minnen

Fredag

med dig

~ en fest ~

Du sätter dig vid flygeln
ibland med jackan på
och ropar till mig
"vad vill du höra"
och jag
svarar nästan jämt
"Fly me"
och
vi blir
inte sällan
sjungande
istället
för att
laga mat

begravningen

spelades

"Fly me to the moon"

och jag

önskar

mig dit

ibland




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-01 16:31



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Så fint skrivet!!!
2008-02-01

  * Ammi *
underbart så..
2008-02-01

  Michaela Dutius
Ett helt ljuvligt minne, jag har ett helt annat minne- den sjöngs på min dotters registreringsakt- hennes kärlek är lite udda - så den är stark
2008-02-01

  Yvonne
Vackert skrivet. Vilket underbart minne. Tack för att du delar med dig!
2008-02-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
Yes, if you were
a balloon, you
could fly, to
the moon, soon,
by the lovely tune
2008-02-01
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP