Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag älskar dig


jag vill ha min framtid nu

ur högtalarna skriker jocke berg med sin hesa röst
och i mitt huvud viskar du
alla vackra ord som du sagt gör nu comeback

mina ögon ser dig överallt
även när jag blundar
jag vill vara stark





jag önskar allt blev som jag vill
att jag kunde beställa hela min framtid på postorder
lycklig, vacker och med dig vid min sida
slicka igen kuvertet och poff!
jag har all lycka i världen


jag önskar tills jag spyr





Fri vers av fakeheaven
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-01 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fakeheaven