Allt som oftast gör jag djupningar i minnena jag har tillsammans med min älskade. Det gör ont, och det gör gott, samtidigt." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt som oftast gör jag djupningar i minnena jag har tillsammans med min älskade. Det gör ont, och det gör gott, samtidigt.


Besök i minnesbanken

 

Du
kom in
från kylan

med
ögonen
lysande blå

åh
sa du nu
vill jag ha en

whisky

sedan
kramade
du om mig

och
sa äntligen
fredag min älskling

du
gjorde
vårt liv till

en fest


 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-01 20:45



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
Du skriver så rakt och enkelt om det som inte är enkelt för många i vardagen!
2008-02-01

  Ronny Berk
så vackert om minnen ...vördsamt om den innerliga saknaden...
2008-02-01
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP