Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart ängel

 

Han står där
du anar en skugga
ett silverblänk
möter dina ögon

Mörkret smeker hans kropp
varmt älskande
ögon dolda
för ditt seende

Svarta läppar kysser din själ
viskar om barndomen
då mörkret skrämde
stod han där

Konturen framträder i relief
mjuka strukturer
växer ur glatta ytor
ett dun faller vid dina fötter

Svart ängel håller ditt hjärta
när tårar faller
smeker han dem
till diamanter

Du vilar i mörkrets famn
diamanter i dina ögon
hjärta helat
av vingars smekning

 

 




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 1075 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2008-02-01 21:09



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Javisst är denna fin på alla vis

ger en lite knottrande känsla på hud


inger en förhoppning om att mörker kan man även famna
2009-04-17

  TjejenSomGråterTyst
Ljuvligt underbar... man brukar inter kunna övertyga mig att bokmärka... men om jag kunde så skulle jag bomärka den 10 gånger om...

Suverän poet=)
2008-03-25

    EllenCalmira
underbar!
2008-02-16

  Gråsparv
Superfin! <3
2008-02-03

    Mickey Blue Eyes
Vilken underbar text!! Love it!
2008-02-03

  * Ammi *
Grattis
en mkt väl läsvärd text, med undertoner som tilltalar. mörkret som skrämmer, fri att tolka
gillas!
2008-02-03

  Rojiva
Mycket bra text, herregud älskar mörkret!
2008-02-03

  Larz Gustafsson VIP
Ständigt denna ängladyrkan.
2008-02-03

  Thurizas
totalt hänförd blir jag av din text här!!!!!!! wow!
2008-02-03

  Bjarne Nordbö
Jag blev varm när jag läste.
2008-02-03

  Michaela Dutius
Ängeln - dold- men finns- berörande text som ger helhet
2008-02-02

  Lilla My* VIP
Änglar finns runt omkring oss överallt...Här skriver du så vackert om den svarta ängeln dold i mörkret men som finns där ändå*
Läser igen det vackra och applåderar***
2008-02-02

  noname_realmind
Mycket vackert skrivet!
2008-02-02

  Night Soul Woman
Magiskt vackert:)*applåd*
Tack för en fin läsning!
2008-02-01

  korpfjäder
Och min själ rörs till tårar. Så vackert och så mycket sorg att vila i.
2008-02-01
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP