Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Release me, release me.... orden har följt mig ett tag och NU vet jag varför.

 




Befrielse

Befrielse
      Befrielse
            Befrielse

 måste

andas

Release me
      Relesase me
         Release me

men
aldrig
utan
mina 
minnen

av
min
älskade




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-01 21:15



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
Klokt tänkt, visst vill man vara befriad, men det viktigaste sparar vi. F.Ö. får jag otäck gåshud av den sönderspelta gnällmelodin \"Release me\"
2008-02-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
Minnena som Du bär
är ju en del av vad Du är
så dom både är och bär
2008-02-01
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP