Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.....


följ mig

Blickar svävar
genom mörkret -
det är ord som lägger sig att vila;

glöden bränner
mina nakna,
nötta tankar

Drömmer vid din sida
ord
kan inte
rädda mig
frälsa mig

lyfta mig

För jag faller
hjälplöst
vid din sida.




Fri vers av Henrik Nilsson
Läst 930 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-02-01 21:18



Bookmark and Share


  Jocelyn
"För jag faller hjälplöst vid din sida". Underbart!
2008-09-18

  Elisabeth VIP
Oj, den här var fin! Dina ord gick rakt in. Uppskattar enkelheten i uttrycket.
2008-05-07

    ej medlem längre
Alldeles underbart skrivet, du upphör aldrig med att förvåna, tusen tack för läsningen, applåderar!
2008-04-03

    nudel
Mycket vackert skrivet:)
2008-02-09

  Malinosa
\"ord
kan inte
rädda mig
frälsa mig\"

Skönt flow i just de orden.
2008-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Nilsson
Henrik Nilsson