Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här vilar inga ledsamheter! :-)


Partytajm

\"Ensam och över 40?\"

\"Rädd för Döden?\"

Axplock från reklamen på poeter..




Fri vers av Tteresia
Läst 547 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-01 23:20



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Den var ju helt enkelt hur bra som helst i sin sorgsenhet.
2008-03-07

  jardan
SAnn och bra spegling av oss
2008-02-10

  Ulf Popeno
Jag har funderat över ett liknande faktum, att spam är en spegling av oss själva i en pose vi inte vill ses i.
2008-02-05

  Michaela Dutius
Bra text- takt på sak
2008-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Tteresia