Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vet, jag har redan skrivit en gång, redan använt en del av orden. men jag bearbetar något som inte får plats i mig, något som hamnar någonstans mellan hjärta och lungor och som kväver mig, som stjäl mina andetag. jag förstår inte ännu.


jag försöker glömma att du någonsin existerade. du kväver mig, älskade vän

Förlåt mig, jag är ingen Lejonhjärta
jag hoppar inte efter,

och jag kan inte hjälpa att jag ibland blir förbannad på dig
för
du kunde ha stannat

allt kunde ha fått fortsätta vara
ständig oro
istället för

så jävla definitiva
saknadsskrik

du kunde ha stannat, visst kunde du? jag vet,
du ville inte,
du ville något annat, men vad?
berätta det för mig,
förklara hundra gånger och en.

jag förstår bara nästan

~

ord som återkommer:
du kan inte kväva dig själv vännen,
inte på det viset



men det är inte jag som kväver nu, jag kvävs men det är inte jag som gör det.
det är hennes fel (så förbjudna ord, jag viskar dom så att ingen hör)
det är hennes fel nu




Fri vers av cohen
Läst 438 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-02 14:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Cohen...Bara namnet är ju härligt!
2008-02-02
  > Nästa text
< Föregående

cohen
cohen