Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förklaring är förmodligen helt överflödig....




Efterlysning

Livet
var är du

var finns

glöden
rörelsen
innehållet
motivationen
igångsättningen

var

ska

jag

leta

om inte här




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-02 15:17



Bookmark and Share


  aol
vackert gillas
2008-02-19

  * Ammi *
livet tar och ger .. vi fyller och tömmer. men visst har du hittat rätt kära vän!
2008-02-03

  Ewa-Britt Nilson VIP
Du är på plats,
tag sats, lycka
till, på Din seglats!
2008-02-02

  Hildegun Relefors
Så insiktsfullt!
2008-02-02

  Michaela Dutius
Gräv där du står brukar man säga- är säker på att just där du är kommer livet att komma till dig!
2008-02-02

  Yvonne
Vackert formad dikt, som ett träd. Jodå, du har kommit rätt - du skall leta här.
2008-02-02
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP