Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
more than you


Behov

I ditt fotoalbum
finns bilder av en ljusare värld
Jag stoppar några i fickan




Fri vers av Eunice
Läst 540 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-02-02 16:43



Bookmark and Share


  Quasimodo
Kort med stort innehåll!
2014-03-25

    Issand. VIP
en dikt precis osm jag gillar den,.

braigt! :D
2008-12-09

  aol
gillas verkligen
2008-04-01

  Rolfsdotter
Jättefin,korta men starka rader! Kram Backsippan
2008-02-15

  * Ammi *
Åh, vilka fina rader ...
2008-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Eunice
Eunice