Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden är ett landskap

Rensopad himmel
Lysande vingar
vita i solen

I dalsänkorna
betar redan
nattens tjurar.




Fri vers av fazza
Läst 846 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-06-11 22:54



Bookmark and Share


  Jer
En läcker titeln som fångade mitt intresse.
Skäms för min trevande; uppfylld löfte!
2007-05-19

    Florence
En suggestiv skildring av kontrasten mellan ljus och mörker, avslutad med den överraskande bilden av nattens tjurar, med alla undertoner det begreppet har av mörk och skrämmande kraft.
Verkligen läsvärd.
2005-10-23

  O_regelbunden
Mycket mycket fin! Inte ett ord för mycket, heller inte för lite.
2005-06-14

    klint berg
fina bilder
2005-06-11

    ej medlem längre
Vacker målning med bara få ord! Får mig att tånka på kvällen i alperna
2005-05-27
  > Nästa text
< Föregående

fazza

Mina favoriter
Död ängel
lilla pappa