Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ursäkta miss var ligger närmaste bar ?

Ensam lämnad kvar
-Ursäkta miss var ligger närmaste bar ?
Jag får mitt svar
Tiden är dyrbar
Kärlek bedrar
Kärlek är på alvar
En fanfar
Till mitt försvar
Som aldrig gör mig nårbar
För något så skadligt som kärlek
Himmlen är stjärnklar
Och jag står kvar
Osårbar
Där hotelbar
Beställer
Häller
Dricker
Mitt egna smicker




Fri vers av travellers guide to nowhere
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-02 18:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Oh Moon of Alabama...
2008-02-02

    Wewill
fyndigt :D riktigt bra skrivet :D
2008-02-02
  > Nästa text
< Föregående

travellers guide to nowhere