Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min dikt EFTERLYSNING har fått många fina svar.....jag har kommit rätt och börjar känna det inom mig. Att överhuvudtaget komma någonstans när det känns som att ha kört fast, ja det är stort. Och underbart


Tack för alla svar

 

sakta
s a k t a
s  a  k  t  a
s   a   k   t   a
s    a    k    t    a
s     a     k     t     a

fyller

jag

mig

med

mig själv

tack
vare er
mina kära
diktarvänner

har jag

hittat

hem

{{{{{{{{{{{{{{{{{{

snart
s n a r t
s  n  a  r  t
s   n   a   r   t
s    n    a    r    t
s     n     a     r     t

kommer
jag
att
se

livet

som

pånyttfödd




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-02 18:16



Bookmark and Share


    Scribble
...så positivt tänkt och vackert skrivet.
Må det vara snarast att du ser livet
som pånyttfödd!
Skrivarvän hälsar...
2008-02-03

  papessa
vackert vackert vackert har inga andra ord
papessa
2008-02-03

  Ewa-Britt Nilson VIP
Strålande komponerat
och illustrerat******
2008-02-02

  Rachel Roth
Vilken häftig konstruktion och löfte..
blir glad av din dikt
2008-02-02

  jardan
tycker om dina rader och önskar dej lycka till
2008-02-02

    eva m h
Hoppfullt!
2008-02-02
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP