Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan inte ge dig av


Du kan inte ge dig av
För du har grävt din egna grav

Knarkslav

Du kan inte ge dig av
Strandsatt på en ö i ett ishav

Kokaininnehav

Och du kan inte ge dig av
För du har inget sanningskrav




Fri vers av travellers guide to nowhere
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-02 18:20



Bookmark and Share


    Wewill
riktigt bra dikt. med en bra mening
2008-02-02
  > Nästa text
< Föregående

travellers guide to nowhere