Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

upptäckten.

att möta min sanning,
i dina tankar
var att finna min smärta,
i din värld,att förstå dina ord,
förlorad i fjärran
av tid passerad,med hjärtat i mitt bröst,
med livet som tortyr du gav mig min sorg..




Fri vers av ninna
Läst 472 gånger
Publicerad 2008-02-02 23:38



Bookmark and Share


  Markattan
Slutraden gör riktigt ont att läsa.
Välfångad upptäckt.
2008-02-03
  > Nästa text
< Föregående

ninna
ninna