Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Orden som behöver komma ut. Ikväll så är dessa ord satta i tal, denna kväll räcktes denna dikt över... nu är det ingen återvändo.. Kommer sakna dig El G.. 18/2-08


Jag vill inte vara din drog

inte okej längre
det är inte det
att ja vill mer

det är inte så
att jag har ett hjärta som blöder
för ett liv med dig

för vi har ett speciellt avtal
du och jag

det är inte därför jag lämnar dig
för att jag vill riva kontraktet
för att mitt hjärta känner mer...

jag lämnar Frejgatans varma stunder
för att det inte är okej
med dig..

För inget av det vi har är på riktigt
vi bara lurar våra kroppar
dämpar vår lust
för att inte sörja det vi egentligen saknar

började tvivla
när du sa att jag var din hemliga
som ingen vet om

trots vårt avtal
och kravlösa
så vill jag vara någon som finns

vad är det du inte vill visa?
är jag en skam?

varför vill du inte sova i mina armar
även om den närheten bara är på låtsas

vad är det som skrämmer
ger jag ångest
ger jag skuld

dina begär skrämmer mig
vad är det jag dämpar hos dig
du fick mig att känna mig så genomskinnlig
när du lovade att vara ärlig
men trots detta inte vågade säga
vad dina lustar tagit dig till

du skrämmer mig
vill inte hjälpa dig att fly
vill inte ge dig tomheten när ny vecka föds

du mötte en tjej
på en bänk i Juli
som var skörare än trädets grenar
denna stormande julikväll

du mötte en tjej
som var mer rosa där inne
än du trodde

Du är värd det bästa
har sett igenom din fasad nu

Jag är värd det bästa
du visar mig ingen respekt

när du visar mig den
där du visar dig den!
så vill jag möta dig igen

att jag bara tar emot och sen krossar det du ger
med mitt hjärta av sten
var bara en illusion


Jag vill inte vara din drog




Fri vers av MinnaSofia
Läst 300 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-03 11:10



Bookmark and Share


  Quasimodo
Livsklokt och starkt för relationer, kärlek och för vad vi vill och önskar !!
2008-05-23

    Melona
vilket starkt språk du har

och my jee,

vad det kändes att läsa detta!

dina ord är allt annat än genomskinliga!

applåder och en våååg
2008-02-17

  Blodros
...ärlig, rak och samtidigt mjuk
ord med känslor och stadighet
gillas!!!
2008-02-15
  > Nästa text
< Föregående

MinnaSofia
MinnaSofia