Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i förrgår natt

vi grät och skrattade om vartannat
jag förklarade
du lyssnade
svarade

vi var mer än bara påverkade
av alkoholen
men det vi sa
kom från hjärtat

och jag vet
att även om jag ibland tvivlar
kommer du att förbli
min själsfrände




Övriga genrer av fidelity
Läst 331 gånger
Publicerad 2008-02-03 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fidelity