Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strömberoende poet

 

Min livlina här
beror till en del
på fungerande el

Det uppstår besvär
när det blir något fel
på en kabel som inte är hel

I denna sajt blev jag kär
här är jag troende
i mitt totalberoende

En morgon utan poeter är
fördärvad förstörd och trist
dubbel dos blir det då till sist

Och känner man sig fjär
glömmer man det ganska snart
då diktarvännerna ger fart

När sömnlösa nätter tär
och jag vrider mig i min säng
går jag upp och tar mig en diktarsväng

Så kära diktarvänner - ni bär
mig över svåra sorgestunder
och utför makalösa under

Av er jag dagligen mig lär
nya tankars djupa dröm
om jag bara får ha kvar min ström


 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-03 14:22



Bookmark and Share


  katt.inc
Känner igen mig i denna på många plan, väl skrivet.
2008-02-04

  Erik L
Fint skrivet och med rim som knappt märks av. Bra!
En hel del igenkännande i dikten för egen del.
2008-02-03

  * Ammi *
du får skaffa ett batteri ... *L*

poeter.se på gott och ont. men jag förstår precis vad du menar!
2008-02-03

  jardan
Som ofta så bra fångat i dina rader och så många vi är som känner som du !
2008-02-03

    Scribble
En dator utan ström (och telia)
är inte kul, bara strul
men det funkar visst, till sist!
Kul text, tack Ulla, och kram
2008-02-03

  Ewa-Britt Nilson VIP
Till poeternas sida,
kan man, då och då,
in glida, när nån sa,
idag kan jag dig, inte nå,
för elen är inte på, men nej,
du, jag skojar bara, batteriet,
det fungerar, ju så bra, då!
i
2008-02-03

  Michaela Dutius
Underbart att läsa Ulla. Vet du jag tror att det är så för många!
Väl skriven text!
2008-02-03
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP