Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggor av tunna blad

Till dig som knäcker koder,
dolda runtecken
under uppfällda rockupplag
och simmar mot släckta fyrar.

jag är blott ett strå,
dricker daggdroppar
och drömmars klorofyll
bland virvlade sandkorn
som blästrar liv i det som lever mellan
skuggor och tunna blads ådror






Fri vers av _Mian_
Läst 857 gånger och applåderad av 12 personer
Utvald text
Publicerad 2008-02-03 15:31



Bookmark and Share


  Cicero
Vilken imponerande utveckling jag finner i dina uttryck sedan sist! Den här dikten är fullbordad, sluten och klar! Underbart Mian!
2014-01-08

  Päronsplitt
Oj vilken skön poesi. En mjuk vacker tolkningsdikt med en fantastisk bild till....som höjjer texten än mer. Tack för läsupplevelsen.
2010-08-10

  Quasimodo
Skönt igen för det minsta och det enkla, det största och att se det !!!
2008-08-10

  Göran P Rödholm
Jag blev golvad. Makalös dikt. \"Blästrar liv\" - en fingertoppsformulering.
2008-04-26

  noname_realmind
GRATTIS till stjärnan Mian! Härligt att flera kan njuta denna underbara poesi!
Cathys ord är mitt i prick - verkligen en \"svimtext\"! :-))
2008-02-18

    Lillemor
Vackert. Vackert. Så
otroligt vackert sagt
om halmstråets\" varande..
2008-02-05

  noname_realmind
Ren proffspoesi... Vet inte vad jag ska säga annat.

Stilrent.
Mystik och djup.
Enkelt och ändå så kraftfullt.

Du har överträffat dig själv Mian! Bokmärkt och ***applåder***
2008-02-04

  Mats VIP
Drömmande poetisk i en underbar text.
2008-02-04

  karenina VIP
väldigt fin i sin komposition av text och bild.
2008-02-03

  Michaela Dutius
Mycket vacker- blästrar liv-ett härligt uttryck
2008-02-03
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_