Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska mig sönder och samman

 

Det är en destruktiv längtan

den driver utan hänsyn

uppmärksamhet är att vara älskad

smärtan att existera

förlorad självkänsla

bedövad varje helg

med alkohol

med falsk närhet

 

en desperation

som säger

sover man ensam dör man

 

om närhetens pris är smärta

om närhetens pris blir

att någon tar och tar

aldrig ger

till slut

tror man på det

 

det är då du säger

Älska mig sönder och samman

 

Jag sa

jag vill bara krama dig

inatt

vill inget ta

men ge en kram

att ha

när du nästa gång är hungrig

 

 

 




Övriga genrer av Nikolai Jungsin VIP
Läst 478 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-02-03 18:25



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Oj oj så bra!
Gillar mycket!
2008-02-09

    *Zenobia*
en kram kan räcka långt och värma länge...
2008-02-04

  charlotte hedendahl
Väldigt bra!
2008-02-03

  ceicli
Så stillsamt vackert mitt i desperationen. *ler*
2008-02-03

  Anna Nickolausson
ett bättre sätt att se stunderna på
2008-02-03

  Ewa-Britt Nilson VIP
\"Vill inget ta
men ge en kram
att ha
när nästa gång
du är hungrig\"
Underbart skrivet,
sir! G*R*A*T*T*I*S!
2008-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP