Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tiden blir långsam och sorgebördan är stundtals väldigt tung. Påtvingad ensamhet känns ibland omöjlig.....men det kan vända igen.


Förklaringen

 

Långsamt

när

tung börda

ska

lyftas

från

trötta axlar

sorgen

tynger

dukar

nästan

under

men

det måste gå sakta
det måste vara
svårt när
jag ser
det i
ljuset
av hur
e n o r m
vår kärlek

var




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-03 21:18



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
Starkt! Insiktsfullt, moget och tungt och ändå en liten andning av hopp!
2008-02-03

  * Ammi *
mkt vackra ord.
visst min vän, vi lever på hoppet, (sägs det ju) önskar dig allt gott!
2008-02-03

    LadyFool
berörande, stark, vacker, sorglig, som alla färger i världen..
2008-02-03

  prinscess VIP
kärleken spar det som ett vackert minne
han finns hos dig alltid
kram
2008-02-03
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP