Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I love you

Idag är det din dag, min kära vän.

Du är den underbaraste människa jag träffat.

Du är alltid där för mig.

Hjälper mig.

Får mig att skratta när jag är ledsen.

Du är alltid så snäll mot alla.

Det går helt enkelt inte att vara arg på dig.

Du förstår mig bättre än någon annan.

Mitt liv skulle vara så fattigt utan dig.

Jag skulle aldrig klara mig utan dig.

Jag ber tusen gånger om förlåt om jag

Har varit orättvis mot dig

Sårat dig oavsiktligt

Inte uppskattat dig tillräckligt

 

Jag vill bara att du ska veta hur mycket jag älskar dig

 

Så grattis på födelsedagen!

 




Fri vers av tatjana
Läst 582 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-02-17 12:35



Bookmark and Share


  aol
så vackert blev så rörd
2008-07-14

  Jean-Michel Orblin
Undrar vem det kan vara inte jag i alla fall!
2008-04-03

    Cintia
Den vackraste och mest berörande present jag fått. Jag älskar dig också, min kära vän.
2008-02-18

  sara-alice
jag kunde inte ha uttryckt det bättre själv :)
2008-02-17

  Markattan
Fina rader för din vän
att njuta av på sin födelsedag ;o)
2008-02-17

  Vilsen Annette-hittar vägen
Så vackert och kärleksfullt :)
2008-02-17
  > Nästa text
< Föregående

tatjana
tatjana