Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland får jag frågan om jag inte ska söka en ny relation och få kärlek i livet igen.
Jag har funderat mycket över detta.....



Kärlek

 

Att  kärlek har

sin tid och min tid är nu

att få ge kärlek

 




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-04 10:57



Bookmark and Share


  katt.inc
Så fint du skriver om kärlek, var kärlek har sin tid, kanske kommer kärleken igen så småningom.
2008-02-04

    Scribble
Tack för all den kärlek du ger!
Och du skall få, KRAM /H.
2008-02-04

  Ewa-Britt Nilson VIP
Att ge, är Du, bra på!
För, en sådan kärlek,
lyser här, i form av
ett smycke, det
finaste, i mitt
tycke, skriver
som T*A*C*K
ikväll ett brev,
det blir ett
långt stycke!
Stor kram***
2008-02-04

    sunnanvind
Fina rader om kärlek!
2008-02-04
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP