Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isstaty

Isstaty
Stirrig, fientlig
Huggtänder som biter
Fruset hat på marken
Krossad




Fri vers av Lady and the Tramp
Läst 536 gånger
Publicerad 2008-02-04 11:49



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En produkt av sin miljö.
2008-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Lady and the Tramp