Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas, fy tusan!

Alla håller andan
Som i amerikansk Super Bowl

Iprenmannen hinner inte rädda dem

Det viker sig i knäna
Och du blir svag

Jag strålar värme från ett fönster




Fri vers av Seud P Myno
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-04 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seud P Myno