Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter ett ljud

Plötsligt gick en rysning genom min kropp
och jag visste säkert att något var fel.
Det var alldeles för tyst.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-04 17:34



Bookmark and Share


  birgitha
Jag tycker om att du med så få ord kan få en att känna oro,helt fantastisk vad ord kan få en att uppleva.Du är go
2008-02-05

  Michaela Dutius
Ja det kan man känna ibland- på precis det sätt du beskriver.
Bra poetat
2008-02-04

  Larz Gustafsson VIP
John Wesley, känd metodistpionjär, blev orolig när ingen kastade sten på honom.
Plötsligt kom det en sten.
Då tackade han Gud, ty då visste han att han var på rätt väg.
2008-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP