Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aska

Lek inte med elden
dröm inte om askan
låt den försvinna
med vinden




Fri vers av Redwine
Läst 348 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-04 17:37



Bookmark and Share


  stronza
joho, vad bra. gillas mycket för sin enkelhet och lek med nötta fraser
2008-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Redwine
Redwine